OSTATNÍ

Finále České Miss 2018 v Gongu!

Už 2. června do Multifunkční haly Gong v Dolní oblasti Vítkovic zavítá finále soutěže krásy Česká Miss 2018. Galavečer bude nejen ve znamení krásných finalistek, ale také známých osobností. Celým večerem provede diváky Martin Dejdar a hlavní hvězdou bude zpěvačka Dara Rolins.

Národní soutěž Česká Miss 2018 už je ve svém finále. Od ledna 2018 vybírala porota ty nejkrásnější dívky. Ze stovek přihlášených musela vybrat deset, které se už 2. června 2018 utkají o korunku v Gongu.

O titul Česká Miss 2018 budou soutěžit:

Amálie Sloupenská, 19 let, Kšely

Aneta Mitušinová, 21 let, Kladno

Nikola Bechyňová, 23 let, Jirny

Jana Šišková, 23 let, Zubří

Tereza Křivánková, 23 let, Praha

Tereza Havlová, 23 let, Praha

Lea Šteflíčková, 19 let, Ústí nad Labem

Mariana Bečková, 19 let, Praha

Nikola Hemzalová, 18 let, Uničov

Lucie Korubová, 24 let, Lipová u Šluknova

Mimo titulu Česká Miss 2018 získá vítězka i věcné ceny za více jak 1.000.000 Kč, kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za 750.000 Kč, účast na Miss Universe a korunku od umělkyně Gordany Turuk.

Také výběr místa pořádání finálového večera probíhal velmi pečlivě. „Česká Miss je soutěž s tradicí, je to ukázka nejen vnější, ale také vnitřní krásy, proto mi přijde symbolické, že se její finálový večer odehraje v tom nejkrásnějším místě Ostravy,“ říká výkonný ředitel Dolních Vítkovic Petr Koudela.

Programem bude nejen účastníky v Gongu, ale také všechny sledující přímého přenosu Televize Seznam, provádět Martin Dejdar, který se k soutěži vrací po mnoha letech. Moderátorkou backstage je Veronika Farářová. Těšit se můžeme také na vystoupení zpěvačka Dary Rolins a zpěváka Adama Mišíka.

V rámci finálového galavečera se desítka finalistek představí porotcům v několika soutěžních disciplínách a při relativně náročných tanečních choreografiích. „Finalistky po úvodním vstupu vynesou národní kostýmy mladých talentovaných návrhářů, ukážou své postavy v plavkách a vrcholem večera bude kolekce večerních šatů návrhářky Sandry Markové. Diváci budou mít příležitost vidět také to nejlepší ze zdokumentované cesty finalistek,“ upřesnila k finále ředitelka České Miss Eva Čerešňáková.

Představení finalistek na tiskové konferenci v jednom z nejluxusnějších hotelů v centru Prahy si nenechala ujít ani stále ještě úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová. „Doba kralování se mi pomalu schyluje ke konci, ale i když to uteklo rychle, jsem moc ráda za všechno, co jsem díky zisku titulu mohla zažít. Přála bych každé letošní finalistce, aby zvítězila a mohla zažít tu spoustu zkušeností jako já,“ okomentovala Míša.

Lístky na galavečer jsou stále ještě v prodeji! Ale neváhejte, počet míst je omezený.

Magazín Lečo se stal mediálním partnerem akce, proto se můžete těšit na další informace ze zákulisí nejen programu letošního ročníku České Miss, ale také z cesty finalistek v soutěži.

Fotografie: archiv České Miss

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE OSTATNÍ