Z OSTRAVY

Legendární hudebník DJ BoBo vystoupí v Ostravě! Předprodej vstupenek zahájen

V rámci svého turné zavítá DJ BoBo spolu s dalšími hosty 12.8.2023 do Dolních Vítkovic. Pod širým nebem představí DJ BoBo svojí novou show EVOLUTION, ve které zazní spousta hitů ale také zcela nové skladby. Těšit se můžete také na vystoupení Michala Davida, trinidadského zpěváka Haddaway, Lunetic a dalších.

Nenechte si ujít koncert v jedinečném prostředí Dolních Vítkovic a přijďte si naživo poslechnout nejen velké hity jako jsou Everybody, Somebody Dance with Me od DJ BoBo nebo celosvětový hit What Is Love od umělce Haddawaye a další.

První vlna předprodeje vstupenek na akci byla zahájena 8.8. a zájemci si mohou vybrat ze dvou typů lístků. Vstupenky Golden circle zahrnují stání v zóně přímo pod podiem, VIP vstup, vlastní bar a WC.

Počet Golden circle vstupenek je omezený (pouze 1200ks) a jejich cena je 1900,- + poplatky.

Standartní vstupenky si můžete zakoupit v první vlně za cenu 1000,- + poplatky. Počet vstupenek v první vlně je početně limitován, a to pouze na 800 ks lístků.

V druhé vlně zakoupíte standartní vstup za 1250,- + poplatky a v třetí vlně za cenu 1450,- + poplatky.

Vstupenky na akci zakoupíte na portálu realticket.cz. Pro podrobnější a aktuální informace sledujte událost akce na Facebooku (DJ BOBO v Ostravě + hosté).

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY