Z OSTRAVY

Konference Big Think/g

Prestižní a jedinečná událost. Setkání mladého myšlení a energie se zkušenostmi a rozumem podnikatelů i manažerů. To je konference Big Think/g, která proběhne už ve čtvrtek 23. března v Ostravě!

Ostrava je plná skvělých akcí a jsme rádi, že Vám můžeme exkluzivně přinést informaci o další takové.  Konference Big Think/g je jedinečná příležitost jak pro studenty, kteří mohou předat své myšlenky a najit "svého" zaměstnavatele či partnera, tak pro podnikatele získat novou inspiraci a perspektivní zaměstnance. Spojení úspěšných osobností s mladými lidmi, kteří si chtějí splnit své sny, vytváří přátelskou atmosféru plnou života. Na konferenci bude možnost probrat nové nápady u kávy, pobavit se o zkušenostech, poznat nové lidi, budoucí obchodní partnery a zaměstnance.

Konference v multifunkční aule Gong v Dolní oblasti Vítkovic nabízí 10 zajímavých a inspirativních řečníků v čele s Jakubem Havrlantem a Karlem Havlíčkem a 2 panelové diskuze. Dozvíte se například proč většina firem nepřežije prvních pět let, jaké jsou novinky v podnikání nebo jak se na severní Moravu dívá Jihomoravák. V ceně vstupenky máte celodenní vstup, oběd, kávu a drobné občerstvení. Studenti mají v ceně také volný vstup do Malého světa techniky U6 v DOV.

Přijďte se inspirovat, získat spoustu jedinečného know how, navázat nové kontakty a to vše v mimořádně uvolněné a přátelské atmosféře.

Kapacita konference je 200 osob. Zhruba 100 návštěvníků budou tvořit studenti, dalších 100 míst bude vyhrazeno pro podnikatele a manažery. Konference je jednoznačně cílená na aktivní, cílevědomé studenty a na zkušené odborníky, kteří chtějí pomoci regionům.

Lečo si konferenci nenechá určitě ujít a přineseme vám exkluzivní reportáž a dojmy z této akce! :-)

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY