Z OSTRAVY

Kabaret Hrdobci: Útok na bránice v Klubu Parník!

Padly na Vás podzimní chmury? Máme pro Vás naprosto unikátní lék! 4. listopadu vystoupí v Klubu Parník tvůrčí skupina Hrdobci. V kabaretním vystoupení vystoupí mimo jiné řada hostů, kteří nenechají vaše tváře bez úsměvu. Čeká Vás večer plný hudby, zpěvu, tance, vtipu a nezapomenutelné atmosféry. A pozor! Terezy mají vstup zdarma!

Po úspěchu prvního vystoupení se tvůrčí skupina Hrdobci chystá proplout večer Parníkem už podruhé. Na řádně proválený večer plný pověstných Hrdobčích taškařic si přizvali řadu hostů, kteří se představí v žánrově širokém spektru vystoupení.

Prvním hostem kabaretu Hrdobci bude popová kapela s nádechem Ostravy a divadla Ema. Kapela vznikla díky osudovému setkání Patrika Děrgela a Michala Sedláčka. Dnes je již sedmičlenná a raduje se z každé příležitosti sdílet svou hudbu s publikem.

Nebude chybět také duo Petr Kubala a Michal Matoušek. Dva muži, komici, herci, kabaretiéři, disponující notnou dávkou černého humoru. Oba mají velké zkušenosti s mluveným slovem, oba účinkovali v televizních pořadech a seriálech.  Petr je navíc součástí improvizační skupiny All Imp a má vlastní talk show v centru Ostravy. Michal se nyní připravuje na divadelní šňůru s hrou Mach a Šebestová. Minule předvedli skvělé ztvárnění pohádky O červené Karkulce, čím nás překvapí letos?

Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji v ostravských informačních centrech nebo na stránkách Klubu Parník. Odkaz zde: http://www.klub-parnik.cz/program-klubu/kabaret-hrdobci.aspx.

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY