OSTATNÍ

Víkend s Teslou S

Výjimečná příležitost se nabízí všem, kdo chtějí na vlastní kůži vyzkoušet řízení ikonického elektromobilu Tesla Model S. V soutěži pořádané společností OPERATIO stačí správná odpověď na jedinou soutěžní otázku a právě tohle vymazlené autíčko může na celý víkend skončit třeba právě ve vašich rukou.

Vyzkoušet Model S v reálném provozu, a navíc nikoli na pár minut, ale během celého víkendu, je snem mnoha řidičů. Snem, který se může splnit díky spolupráci společností OPERATIO, poskytovatele operativního leasingu, a ELECTRIC PARK, jež nabízí pronájem a další služby v oblasti elektromobilů. Futuristicky vyhlížející Tesla S nabízí svému řidiči výkon 700 koní, pohon všech čtyř kol a dojezd na jediné nabití až 400 kilometrů.

Pokud si Teslu chcete vyzkoušet i vy, stačí málo – na soutěžním webu společnosti OPERATIO správně odpovědět otázku, kdo je zakladatelem této značky. Soutěž probíhá od 20. října do 20. listopadu 2017. Jen o den později již budeme znát šťastného výherce, jenž prožije dva dny za volantem výjimečného vozu.

Organizátor soutěže, společnost OPERATIO, se na českém trhu pohybuje necelý rok, ale i za tak krátký čas dokázala vzbudit značnou pozornost svojí nabídkou. Poskytuje totiž operativní leasing nejen nové automobily, ale rovněž zánovní vozy ze starších leasingů, nebo předváděcí vozy. Zákazník tak má možnost za podstatně výhodnější cenu získat automobil s nízkým počtem najetých kilometrů a minimálním opotřebením.

Zájem zákazníků však nevzbuzují pouze nízké měsíční splátky, ale také výjimečné množství skladem dostupných vozidel. OPERATIO se v současnosti může pochlubit nejširší nabídkou skladových automobilů na českém trhu. V kombinaci s možností vybrat a objednat automobil online, bez nutnosti osobní návštěvy autosalonu a banky, tak společnost poskytuje velmi rychlou a úspornou cestu k novému či zánovnímu vozu. „Naším cílem je co nejjednodušší sjednání operativního leasingu a úspora času našich zákazníků. Automobil si vybíráte v klidu domova nebo kanceláře. V novém voze zpravidla odjíždí do 14 dnů,“ popisuje strategii společnosti OPERATIO její ředitel Petr Bašek.

Společnost OPERATIO přinesla na český trh revoluční platformu pro sjednávání operativního leasingu. Svým zákazníkům umožňuje vyřídit veškeré záležitosti online, bez nutnosti návštěvy autosalonu a banky. Kompletní nabídka vozů a podrobné informace o způsobu vyřízení žádosti o operativní leasing jsou pro vás připraveny na www.operatio.cz.

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE OSTATNÍ