Z OSTRAVY

Eko projekt

To je pořád samá ekologie, v jednom kuse čtu diskuze o tom co je a není ekologické, jak se čerpají evropské dotace na různé projekty a tak mne taky jeden takový napadl a to by bylo, aby se mi nesešla nějaká korunka! Konkrétně dvacet tisíc. To je přece v rozpočtu unie jako kapka v moři.

Můj projekt ponese název: Nakrmte kozy! Já vím, o takových možnostech podpory jste už možná slyšeli, ale v takových případech byla řeč o kozách afrických. V tomto případě však půjde o kozy české! A to……ty moje! Ty moje, které byly před dvaceti lety výstavní, držely si svůj tvar a velikost, plná kulatost.

Zato teď, kdyby mohly mečet hlady, tak mečí od rána do večera. Druhé dítě z nich doslova vysálo nejen mléko, ale i životaschopnost. Z krásných trojek se staly během pár let jedničky. A já je chci povýšit alespoň o číslo. Možná se ptáte co za to? Co za to, že věnujete na transparentní účet a na tuto dobrou věc (ne dobrou, ale nejlepší!) své finance?

Odměnou za váš příspěvek bude heslovité: „Sáhněte si na své finance.“ Taková motta jsou bližší spíše finančním institucím, ale v tomto případě nepůjde o imaginární dotek, zde si sáhnete na skutečný živý výsledek své investice. Vždyť váš zájem probudí k životu, vlastně zachrání ne jednu kozu, ale hned dvě! Každý sponzor si může přijít na vlastní oči i ruce ověřit, že jeho vklad nebyl zmařen.

Jsem si jistá, že kdo dočetl až sem, je již mým projektem natolik zaujat, že pustí nějakou tu korunu nebo minimálně třeba „olajkuje“ tento smělý plán, a to pod zveřejněným článkem.

Za reakce a případně koruny moje kozy předem děkují!

Udělejte dobrý skutek a nakrmte hladové kozy! :-) Foto zdroj: rodinka.sk

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY