Z OSTRAVY

Druhý ročník Lečo plesu se opět vydařil

Plesová sezóna už odstartovala. My z magazínu Lečo jsme ji zahájili úspěšně na plese pro lidi, kteří se rádi baví. A bavili jsme se opravdu od večera až do rána.

Ples magazínu Lečo už loni ukázal, že stojí za to na něj zavítat. Proto se letos naplnil velký sál Domu kultury AKORD Ostrava-Zábřeh. Bohatý program přilákal nejen milovníky tance, živé hudby a dobré společnosti, ale také fanoušky skvělých zpěvaček.

Při vstupu do sálu nás přivítaly krásné hostesky se sklenicí šampaňského, abychom si mohli připít nejen na úspěšný večer, ale také na úspěšné pokračování magazínu. Pak už stačilo jen pozdravit se se všemi známými a najít si své místo. Čekat na sebe nenechal ani personál AKORDu. Hned, co jsme se usadili, přijímali objednávky a snažili se pomoci také s dotazy hostů.

Jako důkaz faktu, že jsme opravdu byli na ples pro lidi, kteří se rádi baví, začali ti nejzdatnější tanečníci přicházet na parket, jakmile se rozezněla hudba. Není se čemu divit, vždyť k tanci hrála Trio skupina Petra Jiříčka! Ale na taneční vystoupení profesionálů se všichni pohodlně usadili a někteří se také snažili odkoukat ladné pohyby. Své číslo předvedly taneční školy TK - trend Ostrava a Taneční škola Štefi. Talentované mladé slečny vykouzlily divákům úsměv na tvářích a zasloužily si burácivý potlesk. Své umění nám předvedli také mistři republiky Karolína Veselá a Marian Michna.

Pak už ale moderátor Vladimír Polák, který nás také provedl celým večerem, přivítal na pódiu rodačku z Třince, Markéta Konvičková. Parket se zaplnil nejen tanečními páry, ale také fanoušky zpěvačky s kouzelným hlasem. Aby toho nebylo málo, po Markétě vystoupila další hvězda: Ilona Csáková. Trsalo se opravdu až do ranních hodin.

Během celého večera jsme měli možnost zakoupit si losy do tomboly. „Za pouhých deset korun můžete v naší tombole vyhrát diamantový náhrdelník v hodnotě 25 000 Kč!“ připomínal hlavní výhru poskytnutou společností DIAMANT.cz Vladimír Polák. Ale na samotné vyhlášení jsme si museli počkat do půlnoci.

Mezitím byla pro hosty připravena vydatná večeře a občerstvení. A pro ty, kteří pociťovali nedostatek adrenalinu byla připravena střelnice. Vystřelit si mohl opravdu každý, jednalo se o laserovou pistoli, která nemohla nikomu ublížit. Většina také nezapomněla zvěčnit se v krásných šatech nebo v obleku u fotografa, který fotky také expresně vytiskl.

Abychom to shrnuli, letošní ročník byl opět velkým úspěchem. Teď jen dobře uschovat společenské róby a trpělivě vyčkávat na další plesovou sezónu a na další Lečo ples!

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY