Z OSTRAVY

Jubilejní desáté Setkání Patriotů MSK už se blíží!

Přijďte si poslechnout inspirativní příběhy úspěšných lidí a potkat se s dalšími Patrioty. Nasbíráte kontakty se čtyřmi stovkami inspirativních lidí na jednom místě v rámci největší online networkingové sítě v Moravskoslezském kraji. A také ochutnáte lokální speciality během Gastro Festivalu.

Všichni už máme v kalendářích zapsáno datum 26. dubna 2018. Proběhne totiž další ročník Setkání Patriotů MSK. Téměř před deseti lety se rozhodla skupina mladých lidí zlepšovat image Moravskoslezského kraje. Pustili se do toho hned po hlavě a díky charakteru události se okamžitě setkali s nadšením. A letošní ročník se opět ponese v duchu velkých řečníků a zajímavých workshop. Poprvé se můžeme těšit na jednotné téma všech vystoupení: Umění přitahovat talentované lidi.

Tvoříme konkurenceschopný region, kde budou lidé rádi žít a rádi se vracet. Zlepšujeme image kraje rozvojem komunity podnikavých lidí,” říkají o svém poslání pořadatelé. Ale mnohem lépe za ně hovoří celá řada řečníků, kteří už na Patriotech vystoupili. Mezi nim byl třeba Daniel Morys – generální ředitel Dopravního podniku Ostrava, Sylva Vartová - zakladatelka Mobilního hospice Ondrášek, Tomáš Macura - primátor Ostravy, Veronika Kohutová - reprezentantka ČR ve sportovním kickboxingu, Jakub Najdek - spoluzakladatel BeWooden nebo Leopold Sulovský - první Čech na Mount Everest.

Letos se v Domě kultury Akord představí Jiří Klein - ředitel městské policie Nový Jičín, Alois Hadamczik - bývalý trenér české hokejové reprezentace, Marta Nováková - majitelka společnosti U&Sluno a Aleš Buksa - zakladatel LR Health & Beauty Systems. Přijďte si vyslechnout inspirativní příběhy lidí, kteří jsou hrdí na svůj původ.

Pořadatelé naplánovali začátek programu na 16:30. Mezi jednotlivými přednáškami můžete navazovat kontakty, dostat se tak do podvědomí dalších patriotů a vytvořit si svou networkingovou síť. Cílem networkingu je budování profesních a osobních vztahů, kde dochází ke vzájemné výměně informací, zkušeností a rad, čímž dochází k podpoře kariérního růstu, podnikání a zlepšení osobních vztahů. V dnešní době, kdy o sobě víme všechno jen díky internetu, je výhodné tyto informace také uplatnit na trhu práce v náš prospěch.

Po přednáškách zamíříte na Gastro Festival, kde ochutnáte speciality lokálních výrobců, kulinářů a místní gastronomie v podobě lahodných ochutnávek.

Zajistěte si svou vstupenku ještě dnes! A pozor, studenti dostanou slevu. Více informací zde. Potkáme se 26. dubna od 16:30 v Domě kultury Akord!

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY