OSTATNÍ

Přípravy na finále České Miss 2018 vrcholí

Dlouhé hodiny na podpatcích, vypilovat postavu k dokonalosti, začít se angažovat ve veřejném prostoru a připravit si své finálové číslo. Letošní finalistky za sebou mají náročnou cestu, kterou završí už tuto sobotu 2. června od 20:00 v Multifunkční hale Gong.

Loni se Česká Miss vracela po deseti letech do Brna, letos se vrací po dvaceti letech do Ostravy. A čeká nás velkolepý program! Jak se na něj připravovaly soutěžící?

Naladit formu, hubneme i do plavek

Finalistky si vyzkoušely hubnoucí metodu hollywoodských hvězd: hubnoucí zábaly body wraps. Zabalené jako mumie tak shazovaly poslední nadbytečné centimetry před soustředěním na jachtách v Chorvatsku a focením, které je u moře čekalo.

Bez správné stravy to nepůjde...

V rámci svého programu, ve kterém se postupně svěřily do rukou hned několika odborníků, se finalistky účastnily také kurzu zdravého vaření s Lucií Pešavovou. Její rady se nenechaly ujít ani České Miss posledních dvou let: Česká Miss 2017 Michaela Habáňová a Česká Miss 2016 Andrea Bezděková.

A co komunikační dovednosti?

Protože Česká Miss není jen o tom mít krásnou postavu, zúčastnily se holky také workshopu komunikace s koučem Matějem Misařem, nonverbální komunikaci si procvičily s minutovým řečníkem a také se naučily, jak precizně spravovat sociální sítě s byznysholkami.

V rámci představení finalistek v Hotelu Augustine byly představeny i jejich vlastnoručně vyrobené panenky pro projekt UNICEF - Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Originální panenky si z rukou finalistek osobně převzala ředitelka UNICEF paní Pavla Gomba. Budou vydraženy a výtěžek poputuje na životně důležitá očkování pro děti v rozvojích zemích. „Těší mě, že jsme s Českou Miss mohli navázat na úspěšnou loňskou spolupráci. Panenky loňských vítězek Michaely Habáňové i Ivy Uchytilové byly vydraženy za několik desítek tisíc a věřím, že i panenky letošních finalistek najdou své kupce a zachrání životy dětí,“ uvedla Pavla Gomba.

Hlavní hvězdou večera, během kterého se dozvíme jméno letošní vítězky České Miss, bude Dara Rolins. Zazpívá také Adam Mišík a celým večerem nás provede Martin Dejdar. Finalistky se představí hned v několika disciplínách a náročných tanečních choreografiích. „Finalistky po úvodním vstupu vynesou národní kostýmy mladých talentovaných návrhářů, ukážou své postavy v plavkách a vrcholem večera bude kolekce večerních šatů návrhářky Sandry Markové. Diváci budou mít příležitost vidět také to nejlepší ze zdokumentované cesty finalistek,“ upřesnila k finále ředitelka České Miss Eva Čerešňáková.

Lečo Magazín bude jako mediální partner u toho. Na našich facebookových stránkách navíc probíhá soutěž o vstupenky! Tak si to nenechte ujít.

Fotografie: archiv České Miss

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE OSTATNÍ