Z OSTRAVY
Foto zdroj: Colours.cz

Barevné taneční workshopy

Ostravský festivalový fenomén, to už dávno nejsou jen koncerty. To je diskuzní fórum Melting pot, to jsou akce pro děti, dobré jídlo nebo workshopy. Právě na nich vás na letošním ročníku naučí tancovat!

Vášnivé flamenco, bubnování s hudebníky z Tichomoří, tance západní Afriky, swing nebo snad něco z hip hopu? Na Colours of Ostrava vás naučí od každého něco! Pokud chcete zkusit poslední zmiňovaný tanec, těšit se na vás budou mistři tance ostravského tanečního studia Beat UP. „Máme 300 členů od dětí od 4 let přes juniory, dospělé až po rodiče. Vyučujeme street dance a break dance. Získali jsme několik titulů Mistři ČR ve street dance, street show a Ido formacích,“ vzkazují tanečníci Beat UPu.

Ostravské taneční studio Beat UP má dlouhou historii a za sebou řadu úspěchů. Foto zdroj: Colours.cz

Pokud je vám blízký španělský temperament, určitě si nenechte ujít workshop hudebně tanečního seskupení Flamenco minero pocházejícího z Ostravy. Jeho členové se po letech sešli, aby připravili společně workshop, na kterém vás naučí tanec Tangos, který je velmi ovlivněn jak latinskoamerickou, tak africkou kulturou. Na kytaru bude doprovázet mistr svého oboru Alan Grezl.

Flamenco, to není jen tanec. To je celá hudebně-taneční kultura. Staňte se její součástí. Foto zdroj: Colours.cz

Unikátním bude rozhodně workshop se členy fascinujícího vizuálně-hudebního projektu Small Island Big Song. Ten spojuje umělce z Madagaskaru, Bornea, Havaje, Polynésie, Filipín, Tahiti nebo Nového Zélandu. Těšit se na něj můžete na scéně ArcelorMittal stage.

Těšte se na úchvatný hudební mix starobylého kmene Austronésanů. Foto zroj: Colours.cz

To vše a mnohem víc už 17. až 20. července na Colours of Ostrava!

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY