Z OSTRAVY

Ostravo, tancuj aneb Steel City Jam se blíží!

Myslíte si, že éra Break dance je dávno pryč? Že tomu tak není, se můžete přesvědčit již brzy. Do Ostravy se letos vrací 2. ročník mezinárodní taneční akce Steel City Jam! Tato jedinečná soutěž se odehraje v sobotu, 28. září v prostorách Zábavního centra Venuše.

Celá akce je zaměřena především na mladé talentované tanečníky tohoto stylu, tedy b-boys a b-girls. Zváni jsou samozřejmě všichni, kterým je tanec blízký. Již minulým rokem Ostravu navštívili tanečníci pocházející napříč celou Českou republikou, ale také naši sousedé z Polska a z východu.

Hlavní dvojicí, díky které spatří ostravská Steel City Jam světlo světa, je Michal Mečiak a Petr Šafránek, kteří usilovně pracují na originalitě a jedinečnosti svého projektu. Která akce se může pochlubit například svou vlastní hymnou. Hymna Steel City Jam vznikla spoluprací pouze ostravských interpretů, což dodává celé akci na autentičnosti. Za mikrofon se ve studiu Busty Dust postavil samotný Petr Šafránek (B-boy Tas), ostravský veterán G-Money a další interpreti jako jsou J.L. Popitszy, Bettsky, Chachar, Raklo Rukono, ManGe, JayBee či Yoga Spank. Produkci měl na starost Martin Rawas a také DJ Kika.

Vizuální provedení videoklipu k hymně bylo svěřeno do rukou týmu Defabrik a natáčení probíhalo v Zábavním centru Venuše. Díky spojení luxusních prostor tohoto centra a šikovných rukou kameramanů vznikly opravdu parádní záběry. Atmosféru videoklipu doplňují kromě interpretů a dětské taneční skupiny The Floor Kids Crew další zajímavé tváře, jako jsou konkrétně MMA zápasník Matěj Kuznik, DJ Česky, a nebo taky ostravský barber Aleš Němec. Na videoklip se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/watch?v=vj4sq1-74Bo&feature=youtu.be

Událost startuje 28.9.2019 v 11:00 v Zábavním centru Venuše, v Ostravě – Hrabůvce, Dr. Martínka 1295. Pro aktuální informace určitě sledujte facebookovou stránku akce.

https://www.facebook.com/events/2291696874410092/

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY