Z OSTRAVY

Válka skladů v Ostravě?

Válka skladů, kterou proslavila americká televizní reality show, v Ostravě zatím není reálná. Projekt Self storage se u nás teprve zabydluje. Na poklady z uzamčených kójí si sice musíme nějaký ten pátek počkat, zato pronájmy těchto skladovacích prostor jsou k dispozici ihned.

Myšlenku Self storage uvádí v Ostravě do praxe Ing. Přemysl Slíva. Minisklady představují jednoduché řešení pro lidi, kteří trpí nedostatkem úložného prostoru. V USA je tento koncept běžnou záležitostí, ale do České republiky se dostal teprve před časem. „Žijeme v moderní době a obklopujeme se věcmi, které se nám neustále hromadí. Výsledkem toho jsou šatny nacpané k prasknutí a přeplněné garáže. Auto stejně potom parkujeme venku, protože v místě pro něj určeném už prostě nezbyl prostor“, říká pan Slíva.

Přemysl Slíva se před dvěma lety rozhodil využít pozemku v Ostravě – Vítkovicích a začal provozovat projekt samoobslužných skladů v ostravském podání a říká: „Zákazník se sám rozhoduje, jak velký úložný prostor využije a na jakou dobu si svůj sklad pronajme. Naše kontejnery máme v různých velikostech a nezáleží na to, zda jste soukromá osoba nebo firma.“

Samoobslužné sklady jsou přístupné non-stop, každá kóje je pojištěná a areál je zabezpečený. Každý, kdo si pronajme kóji, tak obdrží čip, na základě kterého vstupuje do areálu.

Více informací naleznete na webových stránkách: https://www.minisklady-ostrava.cz/

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY