Z OSTRAVY

Proč zamířit na letošní Beats for Love?

Letošní ročník festival Beats for Love přiveze do České republiky jako úplně první DJské a producenské duo, které dnes hrají všechna rádia. Mezi jejich největší pecky patří třeba No Money, Runaway nebo Peanut Butter Jelly. Přijedou Galantis!

Největší taneční festival v srdci Evropy nezklame ani letos. Tento unikátní multižánrový festival opět představí více než 400 interpretů všech stylů elektronické taneční hudby. Ti informovanější z nás už mají v diáři zapsán termín 4. až 7. července 2018. A první prozrazená jména ukazují, že si tuto akci opět nesmíme nechat ujít!

Poslední peckou, kterou nás pořadatelé B4L ohromili, bylo oznámení příjezdu DJského dua Galantis. Jejich úplně první vystoupení v České republice bude právě na tomto tanečním festival! „Galantis je velice zajímavý a populární projekt, který se se svou tvorbou významnou měrou podílí na popularizaci elektronické taneční hudby po celém světě, podobně jako třeba Sigala, kterého jsme tady měli minulý rok. Jsme tedy velmi rádi, že Galantis poprvé vystoupí v České republice právě u nás,” komentuje Kamil Rudolf, ředitel festivalu.

Ale Galantis rozhodně nejsou jediní, na které se těšíme. Mezi další oznámené interprety patří právě na Love Stagi, kde vystoupí i Galantis, Alan Walker, Sub Focus, Roger Sanchez, Youngr, Kali a Peter Pann. Další stage bude věnováná milovníkům Drum & Bass a zatím máme představeny The Upbeats, Teddy Killerz, Jade, Mindscape a L33.

Na své si přijdou take posluchači hudebního stylu House. Na jejich scéně bylo zatím ohlášenou pouze jedno jméno, a to anglické DJky, producentky a majitelky labelu DVINE Records Sam Divine. Na EDM&Trance scéně se můžete těšit na DANNICA, Super8 & Tab nebo Rodge. První známé interprety má take Techno stage. Tam se jedná o Luca Agnelliho, Leu Dobricic a Horacia Cruze.

Pokud rádi posloucháte reggae až „jungle“, určitě vám něco bude něco říkat jména Nãnci and Phoebe, Demolition Man, Aries nebo Peppery. Postupně se dostáváme k trochu tvrdší hudbě. V rámci Breakbeat stage se můžete těšit na inovátora tohoto stylu muziky: Deeklina. Na Devastator CZ HC/HS scéně vás čeká DJ Mad Dog nebo Bass Modulators. Výčet všech scén zakončí ta Electroswingová, na které se předstasví The Swing Bot.

Věříme, že minimálně pár jmen z těch už oznámených znáte. Věříme, že už to současné obsazení zaručuje skvělý hudební a možná i taneční zážitek. Pořád máte možnost koupit si vstupenky za zvýhodněnou cenu, i když trochu vyšší, než tu zaváděcí. Standardní vstupenka na všdchny čtyři dny vás vyjde na 728 Kč. Koupit si ho můžete tady.

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE Z OSTRAVY