ZDRAVÍ A SPORT

Mořské panny na Čapkárně

Má vaše dcera, vnučka, neteř tajné přání zaplavat si jako mořská panna? Už od dubna se jí může splnit! V bazéně Vodního světa Sareza se to bude těmito bájnými stvořeními jen hemžit.

Krása plavání, podvodního světa a vodního třpytu zaujala nejednu malou slečnu. Pokud máte v okolí zdatnou plavkyni, která se nebojí vody, neváhejte ji přihlásit na lekce plavání v kostýmu mořské panny. Bude se jí věnovat trenérka Alžběta, která povede začátečníky i pokročilé. Nemusíte se strachovat o shánění kostýmu, plavkyně si je mohou zapůjčit, nebo rovnou pořídit přímo od pořadatele akce, společnosti morskepanny.cz.

Kostýmy pocházejí od evropských výrobců Happy Tails a Kuaki Mermaid. Jejich kvalita je opravdu na vysoké úrovni a z barevného provedení si vybere každá parádnice.

A co všechno na mořské panny čeká? Trénink plavání s ploutví, hry s ostatními pannami a tobogán zdarma! Rodiče jsou vítání na ochozu bazénu a díky přítomnosti podvodního fotografa si mohou zajistit památku na kurz.

Lekce budou probíhají v těchto termínech, každou celou hodinu, ve Vodním světě Sareza (Čapkárna):

7. 4. 2018 sobota, od 11 hod,

8. 5. 2018 úterý (státní svátek), od 11 hod,

9. 6. 2018 sobota, od 11 hod.

Ale pozor! Předpokladem účasti na kurzu jsou dobře zvládnuté základy plavání. Zaplavat si s ocasem mořské panny je sice sen většiny holčiček, ale pro zvládnutí je potřeba umět se ve vodě už pohybovat. Pak teprve mohou prožít svůj sen. Rodiče plavkyň říkají, že je tento druh plavání možností, jak přivést dítě ke sportu zábavnou cestou, bez křičení a nechuti v jejich očích.

Až doteď pořádala společnost mořsképanny.cz kurzy pouze v Brně. Pro opravdu velký zájem široké veřejnosti se postupně rozšiřují také do Ostravy. Která města budou následovat, můžeme jen hádat. Nezapomínejte sledovat jejich stránky, aby vám neutekl kurz třeba ve vašem městě!

 

DALŠÍ ČLÁNKY Z KATEGORIE ZDRAVÍ A SPORT